Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Rød Sort Nettbutikk
 • Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Rød Sort Nettbutikk
 • Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Rød Sort Nettbutikk
 • Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Rød Sort Nettbutikk
 • Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Rød Sort Nettbutikk
 • Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Rød Sort Nettbutikk
 • Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Rød Sort Nettbutikk

Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Rød Sort Nettbutikk

 • Modell: Salomon028
 • Tilgjengelighet: På lager

Kr1,180.00  Kr598.00
Du får 49% avslag

Velg ønsket variant:

Mengde:
 • Beskrivelse
 • frakt & avkastning
 • anmeldelser

salomon trail joggesko er noen av de mest populære i verden, og selv mer så i europa, der fjell raser og generell drift tenderer mot brattere terreng enn i amerika. salomon sko er bygget sterk nok for de mest teknisk terreng, og mennenes salomon speedcross 3 løpesko er intet unntak. dette er en sko designet for tøffe fjellområder, og hvor de er bekymret, er det vanskelig å finne en sko som vil utkonkurrere denne. den trekkraft er superb, og også godt egnet til kalde isete vinter går. salomon speedcross 3 er billigere enn de fleste av salomon produktlinje, deres jack eller jane of-all-trades for trail kjører så å si. det er ekstremt holdbare og vil vare i evigheter, noe som gjør det til et utmerket verdi for pengene.

salomon speedcross 3 design består av en super slitesterk mesh øvre med tykke overlegg, vanligvis i standout fargekombinasjoner. det er en dempet og behagelig tur, gjør den en god sko for større kjørelengde eller mer tid på føttene. for sin type sko, hælen demping spesielt er utmerket, absorberer støt i hælen og hjelpe med nedoverbakker. herre speedcross 3 strekker linjen pent mellom pusteevne (mesh) og beskyttelse (heftig overlay sider). denne skoen har ikke et rockplate under føttene, men det er mega demping hjelper med føttene beskyttelse. betydelig store spisse ørene på den eneste tilbudet fremragende trekkraft laget for skitt, gjørme, stein, snø, is. sålen er laget av contragrip gummi er myk og litt "klissete", som virkelig hjelper hvis du har stein eller is under føttene. ved 12.15 unser, er den nyeste menns speedcross lys i forhold til nivået på ytelsen de gir.

Gratis frakt er tilgjengelig til land.

Vennligst bekreft din leveringsadresse før du betaler for det, er telefonnummeret ditt behov.

Elementer er generelt sendt ut innen 2 virkedager etter at betalingen.

Du vil aldri være i mørket om din ordrestatus. Et sporingsnummer vil bli sendt til deg rett etter din pakke sendt. Pakke transit tid tar normalt 7 til 15 virkedager, avhengig av destinasjon. Hvis du bor i distriktene, kan det ta en eller to dager mer. Holidays, streik, krig og andre ikke-kunstige faktorer er utenfor Postal Service kontroll.

Fraktkostnader

Vår betaler frakt vil bli konvertert til den lokale valutaen basert på ditt valg, uansett hvor mange du kjøper i bestillingen din. De betaler frakt vil bli automatisk lagt til i themgrand totalsummen når du sender betaling.

Etter at pakken er sendt, vil du motta en leveringsbekreftelse e-post, inkludert sporingsnummeret for bestillingen din. Du kan spore din bestilling via ordre sporing nettsteder nedenfor ved hjelp av sporingsnummeret:

http://www.ems.com.cn/english.html
http://www.dhl.com/en.html/

Retten til å kansellere

Hvis du ønsker å avbryte, ikke bekymre deg. Vi skal ikke behandle bestillingen før du betaler for det, så bare glem det! Hvis du ønsker å kansellere bestillingen etter at betalingen, kan du kontakte oss så snart som mulig. Vær oppmerksom på at vi ikke kan kansellere bestillingen når varen er sendt. For convience, kan du tenke over før du legger inn bestillingen.

Komme tilbake

Alle produkter kontrolleres nøye før levering. Gi oss beskjed dine problemer via e-post som noen problemet ikke kan løses av deg selv.

Alle produkter fra vår nettside kan byttes eller returneres innen 14 dager etter mottak. Elementene skal returneres i sin opprinnelige, uskadet emballasje tilstand og i en ubrukt tilstand. Vær oppmerksom på at når din retur elementer er mottatt og funnet slitt eller skitten, vil disse elementene bli sendt tilbake til deg. Ta kontakt med oss ​​før du gjør dette, og vent til du får våre svar.

Utveksling

Fraktprisen, alle avgifter, skatter og andre avgifter for internasjonal utveksling skal betales av kunden, med unntak av den defekte varen sendes. Send en e-post til oss sporingsnummeret når pakken er sendt ut. Vi er ikke ansvarlige for returnerte produkter tapt i posten.

notat:

Porto er ikke refunderes.

20% gebyr vil bli trukket fra tilbakebetalingen.

Hvis elementene er ikke-kvalitet Problemer, kundene må legge til porto for utveksling levering avgifter.

Avkastningen kan tar en til to uker å behandle, og minst én faktureringssyklusen for kreditten vises på kontoen din.

For å kontakte kundeservice for spørsmål å skaffe Return Authorization, vennligst kontakt oss.

Fyll ut din avsenderadresse informasjon på etiketten, fest den til pakken, og slippe den av på ditt nærmeste postkontor. Dessverre, vi vil ikke være ansvarlig for pakker tapt eller skadet på vei det tilbake.

Din rett til å kansellere

Hvis du ønsker å avbryte, ikke bekymre deg. Vi skal ikke behandle bestillingen før du betaler for det, så bare glem det! Hvis du ønsker å kansellere bestillingen etter at betalingen, kan du kontakte oss så snart som mulig. Vær oppmerksom på at vi ikke kan kansellere bestillingen når varene dine er sendt. For convience, kan du tenke over før du legger inn bestillingen.

Velg en rangering for dette elementet. En stjerne er den verste og 5 stjerner er den beste.

*

MERK: HTML er ikke tillatt.
MERK: Omtaler krever godkjennelse få de blir vist

Kunder som har kjøpt dette produktet har også kjøpt...

Kjøpe Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Gul Sort
Shop Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Mørkblå Grønn Gul
Autentisk Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Blå Sort Gul
Billige Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Mørkblå Blå
Nye Salomon Speedcross 3 CS Herre Sko Blå Oransje
Designe Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Hvit