Salg Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Mørkblå Grønn
 • Salg Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Mørkblå Grønn
 • Salg Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Mørkblå Grønn
 • Salg Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Mørkblå Grønn
 • Salg Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Mørkblå Grønn
 • Salg Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Mørkblå Grønn
 • Salg Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Mørkblå Grønn

Salg Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Mørkblå Grønn

 • Modell: Salomon022
 • Tilgjengelighet: På lager

Kr1,180.00  Kr598.00
Du får 49% avslag

Velg ønsket variant:

Mengde:
 • Beskrivelse
 • frakt & avkastning
 • anmeldelser

salomon speedcross 3 trail løpesko kombinerer en lett, anti-vrakgods mesh øvre med en offensivt oppnevnt yttersåle slitebane for en lik blanding av komfort og grep i våte, slurvet trail forhold. forfoten er redusert med opptil 50 prosent, noe som betyr at brukerens fot er lavere i bakken og derfor mer sannsynlig å få en bedre kjøp, og dermed redusere sjansene for å vri ankelen. hælen er også bredere på tvers av sålen området, og skaper en større anleggsflate som er helt mer stabil. i tillegg har quicklace glideren er redusert i størrelse, som har den "garasje" lomme, noe som betyr at vekten er betydelig redusert, og stuing er mer kompakt. andre endringer i denne iterasjonen er limt sensifit konstruksjon, økt yttersåle holdbarhet og lavere hæl at alt arbeid sammen for å få plass til en mer robust og stabil ride. vann skjold beskyttelse over tungen og tå deler gir utmerket vannmotstand uten å ofre pusteevne.

når off-road trek tar deg enda lenger utenfor allfarvei, salomons speedcross 3 herre er der for å bære deg gjennom. lett konstruksjon møter aggressive slitebanen av søle og snø contagrip såle for en premie blanding av ytelse og passform. den quicklace systemet får du egner seg lickity splittes slik at du traff bakken kjører og aldri se tilbake.

se alle produktbeskrivelse

Gratis frakt er tilgjengelig til land.

Vennligst bekreft din leveringsadresse før du betaler for det, er telefonnummeret ditt behov.

Elementer er generelt sendt ut innen 2 virkedager etter at betalingen.

Du vil aldri være i mørket om din ordrestatus. Et sporingsnummer vil bli sendt til deg rett etter din pakke sendt. Pakke transit tid tar normalt 7 til 15 virkedager, avhengig av destinasjon. Hvis du bor i distriktene, kan det ta en eller to dager mer. Holidays, streik, krig og andre ikke-kunstige faktorer er utenfor Postal Service kontroll.

Fraktkostnader

Vår betaler frakt vil bli konvertert til den lokale valutaen basert på ditt valg, uansett hvor mange du kjøper i bestillingen din. De betaler frakt vil bli automatisk lagt til i themgrand totalsummen når du sender betaling.

Etter at pakken er sendt, vil du motta en leveringsbekreftelse e-post, inkludert sporingsnummeret for bestillingen din. Du kan spore din bestilling via ordre sporing nettsteder nedenfor ved hjelp av sporingsnummeret:

http://www.ems.com.cn/english.html
http://www.dhl.com/en.html/

Retten til å kansellere

Hvis du ønsker å avbryte, ikke bekymre deg. Vi skal ikke behandle bestillingen før du betaler for det, så bare glem det! Hvis du ønsker å kansellere bestillingen etter at betalingen, kan du kontakte oss så snart som mulig. Vær oppmerksom på at vi ikke kan kansellere bestillingen når varen er sendt. For convience, kan du tenke over før du legger inn bestillingen.

Komme tilbake

Alle produkter kontrolleres nøye før levering. Gi oss beskjed dine problemer via e-post som noen problemet ikke kan løses av deg selv.

Alle produkter fra vår nettside kan byttes eller returneres innen 14 dager etter mottak. Elementene skal returneres i sin opprinnelige, uskadet emballasje tilstand og i en ubrukt tilstand. Vær oppmerksom på at når din retur elementer er mottatt og funnet slitt eller skitten, vil disse elementene bli sendt tilbake til deg. Ta kontakt med oss ​​før du gjør dette, og vent til du får våre svar.

Utveksling

Fraktprisen, alle avgifter, skatter og andre avgifter for internasjonal utveksling skal betales av kunden, med unntak av den defekte varen sendes. Send en e-post til oss sporingsnummeret når pakken er sendt ut. Vi er ikke ansvarlige for returnerte produkter tapt i posten.

notat:

Porto er ikke refunderes.

20% gebyr vil bli trukket fra tilbakebetalingen.

Hvis elementene er ikke-kvalitet Problemer, kundene må legge til porto for utveksling levering avgifter.

Avkastningen kan tar en til to uker å behandle, og minst én faktureringssyklusen for kreditten vises på kontoen din.

For å kontakte kundeservice for spørsmål å skaffe Return Authorization, vennligst kontakt oss.

Fyll ut din avsenderadresse informasjon på etiketten, fest den til pakken, og slippe den av på ditt nærmeste postkontor. Dessverre, vi vil ikke være ansvarlig for pakker tapt eller skadet på vei det tilbake.

Din rett til å kansellere

Hvis du ønsker å avbryte, ikke bekymre deg. Vi skal ikke behandle bestillingen før du betaler for det, så bare glem det! Hvis du ønsker å kansellere bestillingen etter at betalingen, kan du kontakte oss så snart som mulig. Vær oppmerksom på at vi ikke kan kansellere bestillingen når varene dine er sendt. For convience, kan du tenke over før du legger inn bestillingen.

Velg en rangering for dette elementet. En stjerne er den verste og 5 stjerner er den beste.

*

MERK: HTML er ikke tillatt.
MERK: Omtaler krever godkjennelse få de blir vist

Kunder som har kjøpt dette produktet har også kjøpt...

Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Sort Hvit Rød Oslo
Salomon Speedcross 3 GTX Flyknit Herre Sko Sort Hvit Bergen
Kule Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Khaki Grå
Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Sort Oransje Bergen
Norge Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Mørkegrå Grå Sort
Topp Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Grå Blå