Billige Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Mørkblå Blå
 • Billige Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Mørkblå Blå
 • Billige Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Mørkblå Blå
 • Billige Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Mørkblå Blå
 • Billige Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Mørkblå Blå
 • Billige Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Mørkblå Blå
 • Billige Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Mørkblå Blå

Billige Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Mørkblå Blå

 • Modell: Salomon021
 • Tilgjengelighet: På lager

Kr1,180.00  Kr598.00
Du får 49% avslag

Velg ønsket variant:

Mengde:
 • Beskrivelse
 • frakt & avkastning
 • anmeldelser

Salomon Speedcross 3 GTX GORE-TEX®-utgaven av den berømte Salomon Speedcross 3 er utviklet for å hjelpe den ivrige sti eventyreren traversere alle typer terreng i farlige situasjoner. En helt vanntett øvre bidrar til å beskytte foten mot elementene mens en suveren, Contagrip® yttersåle og lette muskel bygging flytte raskt langs bakken. Gå hvor som helst, når som helst, takket være en Gore-tex utvidet fôr - garantert å holde deg tørr og tilbyr et utvidet utvalg av komfort. den Speedcross 3 GTX konstruert for å brukes under høy effekt aktiviteter, og har overlegen vanntett beskyttelse og forbedret puste takket være sin design. Omslutter foten med støtte og komfort, benytter Speedcross 3 varierende teknologier for å tilby den beste passformen mulig. Eksternt Speedcross 3 GTX har Sensifit teknologi - Et system utviklet for bruk med snøring systemet å vugge foten fra mellomsåle gjennom til blonder system, som gir en stabil, presis, tettsittende passform. En av de siste komponenter til den øvre er enkel og brukervennlig kort snøre system. Quicklace er en enkelt Kevlar streng matet gjennom friksjon gratis maljer. Når du trekker, lukkes blonder jevnt for en bedre passform, som leverer presisjon justering og en sikker lås ned, med et snøre lomme til pent stash bort overflødig som kan komme i veien. Tilbyr støttende komfort, men samtidig beholde en lett utførelse mellomsåle benytter en dual fusjon av Salomon proprietære Lett muskel og injisert EVA. Forming en differensierings tetthet - en tettere skum for å hindre mediale kollaps og en lett EVA for jevn demping og gangart syklus overgangen. Formant bistår med å holde vekten nede og maksimere responsive under føttene demping. Internt Speedcross Pro idrett en EVA støpt sockliner - en adaptiv, formbare mold som gir utmerket ved siden av foten demping og anatomisk støtte fra første mil på listen. Ansette en sverte søle og snø Contegrip yttersåle,

Salomon ble født i 1947 i hjertet av de franske Alpene, og fødestedet til moderne klatring. Drevet av en lidenskap for ski og design innovasjon, Francois Salomon og hans sønn George utviklet og perfeksjonert mye av den første moderne skiutstyr. I løpet av de følgende 60 år, Salomon satsing på nyskapende design og lidenskap for fjellsport skapt et bredt spekter av revolusjonerende nye konsepter i støvler, ski og klær og brakt innovative løsninger til sko, klær og utstyr for fotturer, multisport, fjellklatring og trail running . Gjennom performance-drevet design, Salomon forbedrer fjellsport ved å konvertere nye ideer til handling og utvide grensene for muligheten.

Gratis frakt er tilgjengelig til land.

Vennligst bekreft din leveringsadresse før du betaler for det, er telefonnummeret ditt behov.

Elementer er generelt sendt ut innen 2 virkedager etter at betalingen.

Du vil aldri være i mørket om din ordrestatus. Et sporingsnummer vil bli sendt til deg rett etter din pakke sendt. Pakke transit tid tar normalt 7 til 15 virkedager, avhengig av destinasjon. Hvis du bor i distriktene, kan det ta en eller to dager mer. Holidays, streik, krig og andre ikke-kunstige faktorer er utenfor Postal Service kontroll.

Fraktkostnader

Vår betaler frakt vil bli konvertert til den lokale valutaen basert på ditt valg, uansett hvor mange du kjøper i bestillingen din. De betaler frakt vil bli automatisk lagt til i themgrand totalsummen når du sender betaling.

Etter at pakken er sendt, vil du motta en leveringsbekreftelse e-post, inkludert sporingsnummeret for bestillingen din. Du kan spore din bestilling via ordre sporing nettsteder nedenfor ved hjelp av sporingsnummeret:

http://www.ems.com.cn/english.html
http://www.dhl.com/en.html/

Retten til å kansellere

Hvis du ønsker å avbryte, ikke bekymre deg. Vi skal ikke behandle bestillingen før du betaler for det, så bare glem det! Hvis du ønsker å kansellere bestillingen etter at betalingen, kan du kontakte oss så snart som mulig. Vær oppmerksom på at vi ikke kan kansellere bestillingen når varen er sendt. For convience, kan du tenke over før du legger inn bestillingen.

Komme tilbake

Alle produkter kontrolleres nøye før levering. Gi oss beskjed dine problemer via e-post som noen problemet ikke kan løses av deg selv.

Alle produkter fra vår nettside kan byttes eller returneres innen 14 dager etter mottak. Elementene skal returneres i sin opprinnelige, uskadet emballasje tilstand og i en ubrukt tilstand. Vær oppmerksom på at når din retur elementer er mottatt og funnet slitt eller skitten, vil disse elementene bli sendt tilbake til deg. Ta kontakt med oss ​​før du gjør dette, og vent til du får våre svar.

Utveksling

Fraktprisen, alle avgifter, skatter og andre avgifter for internasjonal utveksling skal betales av kunden, med unntak av den defekte varen sendes. Send en e-post til oss sporingsnummeret når pakken er sendt ut. Vi er ikke ansvarlige for returnerte produkter tapt i posten.

notat:

Porto er ikke refunderes.

20% gebyr vil bli trukket fra tilbakebetalingen.

Hvis elementene er ikke-kvalitet Problemer, kundene må legge til porto for utveksling levering avgifter.

Avkastningen kan tar en til to uker å behandle, og minst én faktureringssyklusen for kreditten vises på kontoen din.

For å kontakte kundeservice for spørsmål å skaffe Return Authorization, vennligst kontakt oss.

Fyll ut din avsenderadresse informasjon på etiketten, fest den til pakken, og slippe den av på ditt nærmeste postkontor. Dessverre, vi vil ikke være ansvarlig for pakker tapt eller skadet på vei det tilbake.

Din rett til å kansellere

Hvis du ønsker å avbryte, ikke bekymre deg. Vi skal ikke behandle bestillingen før du betaler for det, så bare glem det! Hvis du ønsker å kansellere bestillingen etter at betalingen, kan du kontakte oss så snart som mulig. Vær oppmerksom på at vi ikke kan kansellere bestillingen når varene dine er sendt. For convience, kan du tenke over før du legger inn bestillingen.

Velg en rangering for dette elementet. En stjerne er den verste og 5 stjerner er den beste.

*

MERK: HTML er ikke tillatt.
MERK: Omtaler krever godkjennelse få de blir vist

Kunder som har kjøpt dette produktet har også kjøpt...

Billige Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Hvit Sort
Kjøpe Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Gul Sort
Billige Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Mørkblå Blå
Salomon Speedcross 3 GTX Flyknit Herre Sko Sort Hvit Bergen
Shop Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Mørkblå Grønn Gul
Ny Salomon Speedcross 3 GTX Sko Herre Blå Gul