Merknad om personvern

Velkommen til vår hjemmeside og takk for register og bestille produkter på våre nettsider. Vi lover å beskytte ditt privatliv. All informasjon om ditt navn, e-postadresse, telefonnummer og leveringsadresse hva du fylle på våre nettsider. Du gir informasjon om din e-postadresse som vi vil sende til deg om din ordrebekreftelse, sporingsnummer og sporing nettsted. Vi bare dele vår leveringsadresse og telefonnummer med rederiet, og de kan levering elementet til riktig adresse. Telefonnummeret ditt i tilfelle noen problemer om din bestilling eller levering og kontakte deg i tide.

Vi tilbyr standard sikker kryptere teknologi produkt all personlig informasjon på våre nettsider. Krypter teknologien kan beskytte ditt navn, leveringsadresse, telefonnummer og kredittkortnumre etc. Vi er stolte av vår Krypter teknologi har blitt verifisert mer enn 120% sikkerhet. Dette nettstedet kontrolleres ukentlig og sørg kryptere teknologi.

Har noen bekymringer, spørsmål eller kommentarer om våre retningslinjer for varsel, kontakt oss og vi vil gjøre mer tilfredsstillelse for deg.